HTML

Faust Borpince és Pálinkakóstoló

Hírek és érdekességek a borok, pálinkák és a Faust Borpince és Pálinkakóstoló világából

Friss topikok

Linkblog

VinCE2010 Budapest, Grand Hotel Corinthia Royal

2010.03.11. 11:23 Faust Borpince

Március 20-21-én Budapesten rendezik meg a VinCE 2010 boreseményt, mely a Decanter bormagazin szervezésével jött létre - köszönet nekik már most a megfeszített, kemény munkáért és odaadásért a rendezvény létrejöttéért.

Számos kitűnő magyar pincészet kóstoltatja és mutatja majd be borait, emellett előadások és mesterkurzusok színesítik a programot, melyekre várnak szeretettel minden borkedvelőt, érdeklődőt - honfitársainkat és külföldieket egyaránt. Hazánkba érkezik erre a jeles rendezvényre többek közt Jancis Robinson MW, Angela Muir MW és Marchese Piero Antinori is!

Bővebb információkat a részletes programról, a jegyárakról a következő honlapon lehet találni:

www.vince2010.com

Jöjjenek el Önök is - kihagyhatatlan...! :-)

 

Szólj hozzá!

Címkék: budapest bor robinson kóstoló wine ajándék of borkóstoló royal vince borbemutató decanter mesterkurzus mw master faust jancis wset borpince vince2010

A bejegyzés trackback címe:

https://faustborpince.blog.hu/api/trackback/id/tr151830911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása