HTML

Faust Borpince és Pálinkakóstoló

Hírek és érdekességek a borok, pálinkák és a Faust Borpince és Pálinkakóstoló világából

Friss topikok

Linkblog

"Válasszon kedvére!" borkóstoló

2010.05.03. 11:56 Faust Borpince

Mától az eddigiektől eltérően már nem csak előre összeállított kóstolósorokkal várjuk kedves vendégeinket, hanem egy „a la carte” jellegű borkóstoló összeállítási lehetőségével is – hogy borkóstolójuk még személyre szabottabb lehessen! Ennek keretében egy mintegy 20 féle bort tartalmazó tekercsről válogathatnak ízlésük szerint kóstolandó borokat – minimálisan 4-et, de akár többet is. Megkötés nincs a borkóstoló összetételére – ha szeretnék, válasszanak csak fehérborokat vagy vörösöket, avagy csak desszertborokat; vagy bármilyen kombinációjukat, kiegészítve rozékkal vagy nélkülük…

A kóstoló ára a kiválasztott boroktól függő, a 4 borral már 1600 Forinttól!

Természetesen kiegészíthető mindez borkorcsolyákkal és más italokkal – szódavízzel, pálinkával, likőrökkel: így összeállíthatnak ugyanolyan borkóstoló sort is, mint amit mi ajánlunk Önöknek Főpohárnokunk ajánlatában!

Borkorcsolya-ajánlatunk 3 szem pogácsával és szódavízzel: 300 Forint.

 

Amennyiben személyenként legalább 4000 Forintért választanak ajánlatunkból, a borkorcsolya-ajánlatunkkal ajándékként mi egészítjük ki a borkóstolóját!

 

Ajánlatunk minden nap elérhető Borpincénkben, a nyitvatartási időnk alatt.

 

Várjuk Önöket szeretettel, jöjjenek el, s töltsenek nálunk egy kis időt finom magyar borok kóstolgatásával és megismerésével…

Szólj hozzá!

Címkék: program bor kóstoló wine vár borkóstoló budai faust borpince cellar

A bejegyzés trackback címe:

https://faustborpince.blog.hu/api/trackback/id/tr222052386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása